Automan serisi pistonlu hava kompresörleri

Automan serisi pistonlu hava kompresörleri

Automan AF/AC yağlı pistonlu kompresörler (1,5-8,1 kW)

Automan AF/AC pistonlu kompresör çeşitlerimiz, çeşitli uygulamalarda az miktarda basınçlı hava ihtiyacınız olduğunda kompakt, çok amaçlı ve güvenilir bir basınçlı hava kaynağı sunar

Automan Pistonlu Kompresörler Ürün Özellikleri
  • Yüksek performanslı servis kitleriyle desteklenir. Automan ürün serimiz orijinal parçalar içeren servis kitleriyle desteklenerek, uzun kompresör kullanım ömrü ve güvenirlik sunar
  • Doğrudan tahrikli elektrik motoru AF serimizde bakım gerektirmeyen çalışma için tümleşik, aşırı yük koruması olan doğrudan tahrikli elektrik motoru bulunur.
  • Çok amaçlı çözümler AC ürün serimiz için ihtiyaçlarınıza göre optimize edilmiş çok çeşitli depolar sunuyoruz. Kompresörlerimizi dikey modeller için 27 – 500 litre arasında, yatay modeller için 270 litreye kadar depolar ile temin edebiliriz. İhtiyaçlarınız için tasarlandı; kullanmanız için optimize edildi.
Ürün Görselleri

AF yüksek kaliteli alüminyum pistonlu kompresörler

AF alüminyum pistonlu kompresör ürün serimizdeki tüm modeller hareket kabiliyeti ve kullanım kolaylığını düşünülerek tasarlanmıştır. Kompresör bloğu yüksek kaliteli alüminyum alaşımdan yapılmıştır; bu malzeme otomobil motorlarında kullanılan ile aynıdır. Bu özellik üstün ısı transferi kabiliyeti ve yüksek çekme mukavemeti sağlar.

l/s cinsinden FAD kapasitesi1,7 l/s – 12,9 l/s
Çalışma basıncı2 bar(e) – 14 bar(e)
Kurulu motor gücü1,5 kW – 8,1 kW
FAD kapasitesi6,1 m³/h – 46,72 m³/h

Automan pistonlu hava kompresörleri kataloğumuzu görün